Suplimente alimentare care te ajută să te menții în formă iarna

Organismul nostru este predispus să acumuleze kilograme în plus pe perioada sezonului rece. Tulburările afective sezoniere, metabolismul mai lent, mesele bogate de sărbători, stresul și lipsa mișcării sunt vinovații care îți pot afecta silueta. Este ușor să cazi pradă deliciilor culinare de iarnă și să petreci mai mult timp în pat, la căldură.


Citește în continuare câteva recomandări care te vor ajuta să te menții în formă iarna. 

Sfaturi simple ca să te menții în formă iarna


  • Nu sări peste prima masă a zilei. Ia un mic dejun bogat în proteine şi vitamine (omletă, brânză de vaci cu semințe, banane, afine).
  • Ia gustări sănătoase. Dacă le ai pregătite din timp, nu vei mai simți nevoia să consumi dulciuri și chipsuri. Ține la îndemână migdale, alune, fructe, batoane de legume.
  • Consumă suficiente lichide (apă, ceaiuri de fructe și legume, sucuri naturale).
  • Mănâncă mai condimentat. Este cunoscut faptul că piperul și ardeiul iute te ajută să arzi mai ușor caloriile.
  • Fă mai multă mișcare. Sportul îți îmbunătățește circulația, astfel că alungă și senzația de frig, stimulează metabolismul și secreția de endorfine. Vei avea o stare generală mai bună după doar câteva minute de activitate fizică.


Stimulente alimentare pentru menținerea siluetei


Enumerăm mai jos câteva suplimente alimentare care au grijă de silueta și de sănătatea ta.


Spirulină și cătină de la Daciaplant este un produs natural recomandat pentru procesul de remineralizare si vitaminizare al organismului, ajutând la îmbunătățirea stării generale și a rezistenței acestuia. Produsul menține tonusul și vitalitatea organismului, ajută în caz de oboseală, contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar.


Apuretin Slim de la Zdrovit este benefic în eliminarea surplusului de apă din organism și ajută la menținerea greutății corporale normale. Extractul de boabe de Piper-negru, prin conținutul de piperină, intensifică metabolismul lipidic, având ca efect scăderea în greutate și ajută la îndepărtarea toxinelor. Extractul de portocală amară conține flavonoide și para-sinefrină, constituente care intensifică metabolismul și consumul de energie al organismului, ducând la reducerea greutății corporale.


Ayurslim de la Himalaya are rol în controlul greutății corporale, ajută la scăderea apetitului și la reducerea depozitelor de grăsime prin conținutul de Garcinia cambogia. Produsul este indicat în caz de obezitate, hiperlipidemie și pentru reducerea apetitului pentru dulciuri.


Obecon de la SunWAVE este un aliat în obținerea siluetei dorite. Produsul ajută la menținerea greutății corporale normale și la păstrarea valorilor normale ale lipidelor plasmatice. De asemenea, produsul susține sănătatea sistemului digestiv, contribuind la funcționarea normală a tranzitului intestinal și la eliminarea gazelor. 

Comentarii