Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Humer sinuzita spray x 15 ml (Urgo)

37,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 11135

Descriere

ndicații: Sinuzita, nas înfundat, răceala. Este o soluție hipertonică ce conține glicerol și extract din plante. Sub formă de spray, acesta se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale. Mod de utilizare: Pulverizați de 2-3 ori în fiecare nară inspirând. Nu depășiți 3 pulverizări în fiecare nară, administrare de maxim 2-3 ori pe zi. Nu folosiți acest produs în caz de alergie la unul dintre ingredientele sale. Nu este recomandat copiilor mai mici de 12 ani.

Detalii

SKU
11135
Categorii
Nas
Brand
Forma de prezentare
flacon 15 ml
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review