Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Lacrisifi CLAR solutie oftalmica x 10 ml (SIFI)

36,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 12415

Descriere

Lacrisifi Clar este o soluție oftalmică sterilă, calmantă și emolientă, cu pH fiziologic, pe bază de hipromeloză 0.5%. Acțiune: - reduce simptomele de ochi uscat precum arsura, mâncărimea și senzația de corp străin; - acționează prin hidratare și lubrifiere, ameliorând simptomele de ochi uscat, inclusiv cele cauzate de utilizarea videoterminalelor, clipirea rară, anumite tratamente medicamentoase, poluarea atmosferică, aerul condiționat, climatizare, vânt și soare; - reduce stresul ocular cauzat de utilizarea lentilelor de contact; - poate fi utilizat în cazul formelor severe de ochi uscat sau în cazul necesitații unei hidratări imediate și a unei ameliorări de durată. Compoziție: Hipromeloză, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic dodecahidrat, clorură de sodiu, apă pentru soluții injectabile.

Detalii

SKU
12415
Brand
Forma de prezentare
flacon 10 ml
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review