Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Fluimucil 200 mg granule pentru solutie orala 1 g x 30 plicuri (Zambon)

25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 9438

Descriere

Indicatii: Recomandat in afectiuni respiratorii (bronsita acuta, bronsta cronica si reacutizarile acesteia, bronsiectazii si mucoviscidoza). Contraindicatii: - daca sunteti alergic (hipersensibil) la acetilcisteina sau la oricare dintre celelalte componente ale Fluimucil, - daca aveti ulcer peptic activ. Compozitie: - substanta activa este acetilcisteina. Fiecare plic unidoza contine acetilcisteina 200mg. - celelalte componente sunt: aspartam, beta caroten, aroma de portocale, sorbitol. Mod de administrare: Utilizati intotdeauna Fluimucil exact asa cum este recomandat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Afectiuni bronsice si pulmonare acute insotite de tulburari ale secretiei bronsice Adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 7 ani: doza recomandata este de 3 plicuri Fluimucil pe zi, cate unul la 8 ore. Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani: doza recomandata este 2 plicuri Fluimucil pe zi, cate unul la 12 ore. Copii cu varsta sub 2 ani: Pentru aceastã varsta sunt corespunzatoare pentru utilizare concentratii mai mici. Acest produs nu este pentru copii cu varsta sub 2 ani; pentru acesti pacienti este disponibil Fluimucil in alte formulãri. Fluimucil 100 granule pentru solutie orala si Fluimucil 2% solutie orala. Complicatii pulmonare ale mucoviscidozei: Adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 7 ani: doza recomandata este 2 plicuri Fluimucil la fiecare 8 ore. Copii cu varsta intre 2 si 7 ani: doza recomandata este un plic Fluimucil la fiecare 8 ore.

Detalii

SKU
9438
Categorii
Forma de prezentare
cutie 30 plicuri
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review