Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

ACC 600mg tub PP x 10cp.eff (Sandoz)

SANDOZ
31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
SANDOZ
Cod produs - SKU 116

Descriere

Grupă farmacoterapeutică: expectorante fără combinații cu antitusive, mucolitice. Indicat în terapia mucolitică în cazul afecțiunilor acute și cronice ale bronșiilor și plămânilor, cu secreție mucoasă vâscoasă. Ingrediente: Un comprimat efervescent conține acetilcisteină 600 mg și ecipienți: acid citric anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, manitol, lactoza anhidră, acid ascorbic, ciclamat de sodiu, zaharină sodică dihidrat, citrat de sodiu dihidrat, Blackberry Flavour “B” (aroma de mure). Mod de administrare: Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani - jumătate de comprimat efervescent de două ori pe zi sau un comprimat efervescent o dată pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteină pe zi). Comprimatele efervescente trebuie dizolvate în apă și administrate după mese.

Detalii

SKU
116
Categorii
Brand
Forma de prezentare
cutie 10 comprimate
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review