Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

ACC 200 mg x 20 Capsule (Sandoz)

SANDOZ
26,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
SANDOZ
Cod produs - SKU 113

Descriere

Indicații: Afecțiuni ale căilor respiratorii. În pneumologie: Forme acute și cronice ale afecțiunilor respiratorii, în mod deosebit în bronșitele acute șii cronice, bronsiectazii (lărgirea ramurilor bronhiale), bronșita astmatiformă, bronsiolită (inflamația căilor bronșice mici), mucoviscidoza (afecțiune metabolică genetică). În ORL: Laringite, sinuzite acute și cronice, otită medie cu supurații. Compoziție: O capsulă conține 200 mg acetilcisteină, manitol, acid stearic, colorant E 171. Mod de administrare: Dacă nu există altă indicație se recomandă următoarea administrare a acetilcisteinei de 200 mg: Adulți și tineri peste 14 ani: de trei ori pe zi câte o capsulă de ACC 200. Copii între 6-14 ani: de două ori pe zi câte o capsulă de ACC 200. Copii între 2-5 ani: o dată pe zi o capsulă de ACC 200, mai ales seara. La pacienți cu mucoviscidoză, cu predispoziție pentru bronșite și cu greutate peste 30 kg se poate mări doza până la 800 mg. Modul și durata tratamentului: Capsulele se administrează ca atare cu lichide după mese. Durata tratamentului se va stabili individual. În bronșitele cronice și mucoviscidoza se va face un tratament de lungă durată pentru a realiza o profilaxie a infecțiilor. Atenție Efectul secretolitic al acetilcisteinei se potențează cu lichide. Medicamentul să nu fie utilizat după termenul de expirare inscripționat pe ambalaj. Medicamentul se păstrează ferit de copii.

Detalii

SKU
113
Categorii
Brand
Forma de prezentare
cutie 20 capsule
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review