Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Vibrocil Actilong spray nazal x 10 ml (Glaxosmithkline)

15,80 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 22935

Descriere

Proprietati: Vibrocil Actilong 1 mg/ml spray nazal cu doze masurate solutie Clorhidrat de xilometazolina Vibrocil Actilong este un decongestionant nazal care elibereaza rapid nasul infundat. Este indicat pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani. Vibrocil Actilong contine substanta activă xilometazolina. Decongestioneaza rapid nasul dumneavoastra infundat si ajuta la eliminarea secretiilor nazale, pentru a putea sa respirati mai usor. Vibrocil Actilong este utilizat pentru eliberarea nasului infundat din cauza racelii, febrei fanului sau altor rinite alergice si sinuzitei. Efectul Vibrocil Actilong debuteaza in decurs de cateva minute si dureaza pana la 12 ore. Vibrocil Actilong este bine tolerat, chiar de catre pacientii cu mucoasa nazala sensibila. Vibrocil Actilong administrat intranazal poate fi utilizat si in tratamentul infectiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene (ce acopera pe interior caile nazele şi gatul). De asemenea, Vibrocil Actilong poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra in vederea efectuarii unei examinari a nasului. Indicatii: - ameliorarea congestiei nazale datorate răcelii, febrei fânului sau altor forme de rinită alergică şi sinuzitei; - facilitarea evacuării secreţiilor în afecţiunile sinusurilor paranazale; - tratamentul adjuvant în otita medie, decongestionarea mucoasei nazo-faringiene; - facilitarea rinoscopiei;

Detalii

SKU
22935
Categorii
Forma de prezentare
flacon 10 ml
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review