Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Paduden Raceala si Gripa x 10 comprimate filmate (Terapia)

10,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU P32542

Descriere

Paduden raceala si gripa contine doua substante active: Ibuprofen, care are acţiune antiinflamatoare, analgezică şi antipiretică (scade febra). Clorhidrat de pseudoefedrină, care are acţiune decongestionantă pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri. Fiecare comprimat conţine: Ibuprofen 200 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg. Indicaţii terapeutice: - antiinflamator, analgezic, antipiretic şi decongestionant pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri. - se recomandă a fi utilizat în cazurile în care este necesară atât acţiunea antiinflamatoare/ analgezică/antipiretică a ibuprofenului, cât şi acţiunea decongestionantă a clorhidratului de pseudoefedrină. Adulţi: Doza iniţială recomandată este de 1-2 comprimate filmate. Dacă este necesar tratamentul se va continua cu 1 sau 2 comprimate filmate la 4-6 ore. Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore (1200 mg ibuprofen).

Detalii

SKU
P32542
Categorii
Brand
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review