Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Analgex 400mg/325mg 1bl x 12 comprimate filmate (Laropharm)

22,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU P32507

Descriere

Analgex este un medicament recomandat pentru tratamentul pe termen scurt al durerilor acute. Este recomandat in cefalee, migrene, dureri dentare, dureri musculare, dureri de spate si dureri in gat. Beneficii: Contine Ibuprofen si Paracetamol, doua substante cu efect analgezic puternic. Reduce durerea si inflamatia Are un efect mai puternic decat in cazul monoterapiei Eficient in durerea acuta Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat filmat de maxim 3 ori pe zi la un interval de 6 ore, maxim 3 zile

Detalii

SKU
P32507
Categorii
Brand
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review