Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Astar 3D x 60 capsule moi (Alfa Intes Industria)

122,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU P34272

Descriere

Astar 3D este un supliment alimentar pe baza de trei carotenoide (mezo-zeaxantina, luteina si zeaxantina), vitamina D3, vitamina C, vitamina E, zinc si cupru, conceput special pentru degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV)

Indicatii

  • Astar 3D este indicat pentru a ajuta la prevenirea aparitiei DMLV si, in cazul in care boala este deja instalata, pentru a ajuta la incetinirea progresiei bolii
  • Acesta asigura un aport eficient si complet de substante care sunt prezente in mod natural in retina si care au rol de aparare impotriva daunelor oxidative, factori care declanseaza aceasta boala

Proprietati

  • Astar 3D este un supliment alimentar pe baza de mezo-zeaxantina si vitamina D3 pentru protectia maculei

Mod de utilizare

  • 1 capsula pe zi

Compozitie

  • Supliment pe baza de 3 carotenoizi (mezo-zeaxantina, luteina, zeaxantina), vitaminele D3, C, E, Zinc si Cupru
  • Fara gluten si fara lactoza


Detalii

SKU
P34272
Categorii
Forma de prezentare
capsule moi
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review