Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Humer Spray nazal Stop Virus x 15 ml (Urgo)

28,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 11138

Descriere

Ingrediente: Polioli (acțiune de micro-înveliș), sisteme tampon (ph acid), clorură de benzalconiu ( conservant), aromă de mentă, apă. Recomandări: - dacă ați fost expus la virusuri care provoacă răceală sau gripă ( transport public, aglomerație, școli, epidemie); - la puțin timp după debutul primelor simptome. Mod de utilizare: 2 până la 3 pulverizări în fiecare nară, de 3 - 4 ori pe zi. Între administrări trebuie să treacă cel puțin 4 ore.

Detalii

SKU
11138
Categorii
Nas
Brand
Forma de prezentare
flacon 15 ml
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review