Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Neurovert Forte x 30 capsule (SunWAVE)

SUN WAVE PHARMA
[4]
147,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
SUN WAVE PHARMA
Cod produs - SKU 14860

Descriere

Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos

Indicatii

  • In funcționarea normală a circulației sanguine și a microcirculației periferice , asociată cu performanțele mentale
  • Îmbunătățirea funcției cognitive (capacitatea de memorare și concentrare, care se degradează odată cu înaintarea în vârstă)

Proprietati

  • Asigura necesarul de colină din citicolină pentru sinteza de neuro-transmițător (acetilcolină) sau fosfolipid membranar (fosfatidilcolină)
  • Citicolină 500– reface structura neuronală – crește cantitatea de neuro-transmițători
  • Bacopa Monierri 100 mg – susține transformarea de citicolină în acetilcolină (colinacetiltransferază) – crește cantitatea de neuro-transmițători

Mod de utilizare

  • Oral – 1 capsulă pe zi
  • Capsula se inghite intreaga, cu un pahar cu apa, dupa masa

Compoziţie

  • Citicolină 500 mg • Bacopa Monierri 100 mg

Detalii

SKU
14860
Categorii
Forma de prezentare
cutie 30 capsule
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
L
Loredana Cetateanu
11 ian. 0023
Recomand Neurovert Forte! Personal, ca si mamica, pana acum m-a ajutat enorm imbunatatindu-mi capacitatea de concentrare in activitatile cu piticii cat si in cazul proiectelor personale, ideal pentru perioadele foarte active si solicitante.
n
nita diana
05 ian. 0023
Am o perioada foarte aglomerata cu studiu mult si chiar am obserbat imbunatatiri! Recomand
L
Lucia Vataselu
05 ian. 0023
Cu acest supliment am trecut cu bine peste toata perioada sfarsitului de an de la serviciu, m-a ajutat sa raman activa si sa-mi duc la indeplinire toate sarcinile.
A
Ana-Maria Molnar
28 dec. 0022
Acest supliment este folosit cu succes de cei majori ai familiei noastre pentru a le sustine activitatea creierului, memoria si stresul de zi cu zi! Il apreciem mult!