Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Fixodent Complete Original x 70 g (Fixodent)

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 9327

Descriere

Fixodent Original 47ml Actiune: - ajuta la prevenirea durerilor de gingii, respiratiei neplacute si placii bacteriene. - ajuta la fixarea sigura a protezei pe tot parcursul zilei - ofera confortul necesar in timpul purtarii protezelor - va ajuta sa puteti consuma alimentele favorite - previne patrunderea alimentelor alimentare iritante sub proteza. Indicatii: Se recomanda curatarea protezei si a gingiilor inainte de aplicarea adezivului si ulterior uscarea protezei. Aplicati benzi scurte de Fixodent pe proteza. Aveti grija sa nu aplicati prea aproape de margini crema adeziva. Pentru fixare, aplicati proteza si tineti apasat. Asteptati cateva minute inainte de a bea sau a manca. Atentionari speciale: Nu folositi in caz de hipersensibilitate la ingrediente. Daca apar iritatii sau alte efecte adverse, intrerupeti folosirea si consultati medicul stomatolog. Producator: Procter Gamble

Detalii

SKU
9327
Categorii
Brand
Forma de prezentare
tub 70 grame
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review