S.C. Ducfarm S.R.L este o societate cu capital privat integral romanesc, in continua dezvoltare si gata sa raspunda tuturor exigentelor pacientilor. Ducfarm are ca obiect principal de activitate comertul cu amanuntul al produselor farmaceutice si parafarmaceutice. Inca de la infiintarea, acum aproape 15 ani, a primei farmacii, a reprezentat un pol de referinta in domeniu. Astazi, cu 23 de farmacii dintre care 16 in judetul Cluj (14 in Cluj-Napoca, 1 in Turda si 1 in Floresti), 3 in judetul Salaj (2 in Zalau si 1 in Hida), 3 in judetul Bihor (toate in Oradea) si 1 in Baia Mare, Ducfarm este unul dintre cele mai cunoscute branduri locale. Va oferim o gama variata de cosmetice, produse dietetice, suplimente nutritive, articole parafarmaceutice si multe alte produse care sa va ajute sa va mentineti sau sa va recastigati sanatatea.


Credem in valorarea umana si sustinem preventia, de aceea in Farmaciile Ducfarm veti fi intampinati cu grija, atentie, empatie, dar mai ales cu respectul cuvenit.


Valori

De peste 15 ani Farmaciile Ducfarm functioneaza sub deviza “Reteta sanatatii”. Dumneavoastra, pacientii nostri, sunteti motorul de dezvoltare al companiei noastre iar personalul de specialitate (farmacisti si asistenti de farmacie) angajat reprezinta un deziderat al profesionistilor din domeniu.


Misiune

Misiunea noastra este sa contribuim alaturi de partenerii nostri la cresterea calitatii vietii dumneavostra, printr-o gama larga de produse, prin servicii si sfaturi profesioniste, într-un mod placut si nu in ultimul rand accesibil tuturor categoriilor sociale.


Viziune

Ne propunem sa fim permanent modelul de referinta în domeniul sanatatii si frumusetii.
Dorim sa pastram standarde etice si sociale inalte in relatia noastra cu comunitatea de afaceri, societatea civila si autoritatile.

Vom dezvolta in continuare parteneriate public-private in toate zonele sociale unde contributia noastra este necesara, considerand ca dialogul, cooperarea si concilierea sunt cele mai bune metode de rezolvare a oricaror dificultati si tot o data cheia dezvoltarii durabile a unei companii.