Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Strepsils Plus x 24 comprimate (Reckitt Benckiser)

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 28565

Descriere

Strepsils Plus, 24 pastile Pastilele Strepsils Plus se utilizează în tratamentul simptomatic al infecțiilor bacteriene care apar la nivelul mucoasei cavității bucale și faringiene incluzând durerea severă a gâtului. • Calmare rapidă (în 5 minute) și de lungă durată (până la 2 ore) a durerii puternice în gât. • Efect antibacterian, antifungic și antiviral. • Efect anestezic local puternic • Reduce dificultățile la înghițire. Mod de administrare: Administrare bucofaringiană. Pentru copiii peste 12 ani și adulți doza recomandată este de o pastilă Strepsils Plus la fiecare 2 ore. A nu se administra mai mult de 8 pastile într-un interval de 24 de ore.

Detalii

SKU
28565
Categorii
Forma de prezentare
cutie 24 comprimate
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review