Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Strepsils mentol x 24 comprimate (Reckitt Benckiser)

21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 28250

Descriere

Strepsils Mentol, 24 pastile Pastilele Strepsils Mentol se utilizează ca adjuvant în tratamentul infecțiilor oro-faringiene atunci când există și fenomene de congestie nazală, favorizând ameliorarea simptomelor provocate de acestea. • Calmare rapidă (în 5 minute) și de lungă durată (până la 2 ore) a durerii în gât. • Efect antibacterian, antifungic și antiviral • Decongestionează căile respiratorii • Gust mentolat Mod de administrare: Administrare bucofaringiană. Pentru copiii peste 6 ani și adulți doza recomandată este de o pastilă Strepsils Mentol la 2-3 ore. A nu se administra mai mult de 12 pastile într-un interval de 24 de ore.

Detalii

SKU
28250
Categorii
Forma de prezentare
cutie 24 comprimate
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review