Imaginile afisate sunt cu titlu informativ. Culorile si aspectul ambalajelor fizice pot sa difere fata de cele afisate pe site in functie de dispozitivul de pe care acestea sunt vizualizate sau in cazul in care schimbarea acestora nu a fost adusa in atentia farmaciei in prealabil.

Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 comprimate (GlaxoSmithKline)

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE
38,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE
Cod produs - SKU 5227

Descriere

CENTRUM® pentru Femei, al cărui conţinut în vitamine şi minerale oferă multiple şi importante beneficii pentru sănătate, fiind special formulat conform nevoilor nutriţionale ale femeilor peste 50 de ani (reglarea activităţii hormonale)

Indicatii

  • Special conceput pentru femei cu vârsta de peste 50 ani

Proprietati

  • Conţine calciu, fier și niveluri ridicate de acid folic, pentru a susţine nevoile nutriţionale ale femeilor cu vârsta peste 50 de ani
  • Conţine vitamina B6 care contribuie la reglarea activității hormonale
  • Conţine vitaminele B (B1, B2, B6, B12), nicină, mangan şi magneziu, care contribuie la metabolismul energetic normal
  • Conţine vitamina A, vitamina C, cupru și zinc pentru a contribui la funcţionarea normală a sistemului imunitar
  • Conţine calciu, vitamina D şi vitamina K sunt necesare pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos

Mod de utilizare

  • Doza recomandată pentru adulți: 1 comprimat pe zi

Compoziție

  • Pe comprimat: vitamina A(50% sub formă de beta-caroten) 800ug; vitamina E(a-TE) 16mg; vitamina C 120mg; vitamina K 30ug; vitamina B1 1,5mg; vitamina B2 1.8mg; vitamina B6 2.1 mg; vitamina B12 7.5ug; vitamina D 10ug; biotină 75ug; acid folic 300ug; niacină 20mg; acid pantotenic 9mg; calciu 320mg; fosfor 105mg; magneziu 112.5mg; fier 4.2mg; iod 100ug; cupru 500ug; mangan 2mg; crom 40ug; molibden 50ug; seleniu 30ug; zinc 5mg;

Detalii

SKU
5227
Categorii
Forma de prezentare
cutie 30 comprimate
Farmacia Ducfarm face eforturi permanente in vederea actualizarii informatiilor produselor pe site. In cazul in care farmacia nu este informata in prealabil de modificarea informatiilor, pot exista situatii in care informatiile produselor sa difere. Se recomanda consultarea cu atentie a ambalajului si prospectului produselor inainte de utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review