Cum să scapi rapid de răcelile de sezon. Kitul tău pentru imunitate

Toamna trebuie să ai mai multă grijă ca oricând de sistemul tău imunitar, având în vedere că este sezonul virozelor respiratorii. Strănutul, secrețiile nazale, nasul înfundat, tusea, febra, gâtul roșu și transpirația frecventă sunt semnele care indică că ești infectat.


Fie că vrei să iei un tratament preventiv, fie că vrei să acționezi de la primele simptome, iată în continuare ce produse te ajută să îți întărești imunitatea. 

Produse pentru întărirea imunității


Comprimatele cu spirulină și cătină de la Daciaplant mențin tonusul și vitalitatea organismului, ajută în caz de oboseală, contribuie la apărarea naturală a corpului și susțin sistemul imunitar. Spirulină și Cătină comprimate este un produs natural recomandat pentru procesul de remineralizare și vitaminizare al organismului, ajutând la îmbunătățirea stării generale. Produsul reduce infecțiile virale și bacteriene, ameliorează alergiile prin reducerea nivelului crescut de histamină din organism. De asemenea, reduce riscul de apariție a trombozei, reglează tensiunea arterială și crește rata de absorbție a fierului la nivel intestinal.


Capsulele Quercetin de la Zenyth sunt recomandate pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, a inflamației și a manifestărilor alergice (în special în sfera sistemului respirator – astm bronșic, rinită alergică). Produsul contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și favorizează scăderea colesterolului. Quercetina este un flavonoid care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri). În suplimentele alimentare, quercetina are proprietăți antiinflamatoare și antihistaminice


Produse pentru răceală și gripă


Coldrex Lemon pulbere orală de la Glaxosmithkline este un medicament împotriva răcelii și a gripei. Produsul conține trei substanțe active: paracetamol care ameliorează durerea și reduce febra, clorhidratul de fenilefrina care desfundă nasul și sinusurile și vitamina C (acidul ascorbic) care întărește sistemul imunitar. Coldrex Lemon este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatică, pe termen scurt, a gripei și a răcelilor comune.


Biomicin Forte de la Fares este un antibiotic natural recomandat în infecții respiratorii (răceala, gripă, amigdalită, faringită, bronșită), infecții digestive ( enterite, enterocolite, parazitoze intestinale) sau infecții urinare (antibiotic natural). Biomicin Forte capsule conține: ulei esențial de cimbru 80 mg, ulei esențial de cuișoare 20 mg, ulei de floarea soarelui. Produsul este 100% natural, fără adaos de arome, coloranți sau alți aditivi.


Humagrip de la Urgo este indicat în tratamentul simptomatic de scurtă durată al stărilor gripale însoțite de cefalee și/sau febra și senzația de "nas înfundat". Produsul este un decongestiv nazal de uz sistemic, simpatomimetic, analgezic periferic, antipiretic si antihistaminic H1. Se recomandă numai adulților și copiilor cu vârsta peste 15 ani. 


Comentarii